Nyűgözd le ügyfeleidet és vásárlóidat felhasználóbarát, gyors és innovatív Android és iOS applikációkkal!

Mobil alkalmazások előnyei

Kiemelkedő ügyfélélmény

Biztosíts eddig nem tapasztalt ügyfélélményt vásárlóidnak azáltal, hogy egy teljesen testre szabott mobil alkalmazással feded le az igényeiket, ami nemcsak, hogy jól néz ki, de még gyors is.

Marketing

Egy egyedi mobil applikáció egy teljesen új marketing platformként funkcionál, amelyben a felhasználókat külön targetálhatod egyedi ajánlatokkal, kuponokkal, és akár push értesítéseket is alkalmazhatsz.

Versenyelőny

Előzd le konkurenseidet magas minőségű, egyedi fejlesztésű Android vagy iOS applikációval. Ha vetélytársaid még nem rendelkeznek mobil alkalmazással, akkor itt az ideje, hogy növeld a piaci pozíciód. 

Több bevétel

Egy mobilalkalmazás arra is jó, hogy több embert érj el termékeddel vagy szolgáltatásoddal, ráadásul egy teljesen új platformon is értékesítheted azokat. Lépj szintet bevétel terén is egyedi mobil app segítségével.

Fejlesztési platformjaink

IOS/Android natív alkalmazásfejlesztés

Elkészítjük natív iOS és Android alkalmazásaidat, melyek a választott platform programozási nyelvén és keretrendszerében íródnak, és közvetlenül az eszköz operációs rendszerén futnak. Így a mobil alkalmazások fejlesztése során maximális teljesítményt és felhasználói élményt érhetünk el.
iOS
Android
Natív fejlesztés
Kotlin
Swift

Crossplatform app fejlesztés

A hibrid, azaz crossplatform mobilalkalmazás jó választás azoknak, akik meglévő webes alkalmazásokat szeretnének újrahasznosítani, többek között JavaScript, CSS és HTML5, Cordova, vagy React Native segítségével. Élvezd ki a kisebb költségvetést és a rövidebb fejlesztési időt a Flutter, és a React Native mobilappokkal.
iOS
Android
Flutter
React Native
Kotlin

Webes mobilapp fejlesztés

Nem szükséges mobil alkalmazásodat az alkalmazás boltokban publikálni (Appstore vagy Play Áruház). Igény szerint akár web alapú applikációt is fejleszthetünk számodra, korlátozott funkcionalitással. Ez esetben a telefon hardveres képességei limitáltan használhatóak.
iOS
Android

Europ Assistance mobilapp

Az alkalmazáson keresztül kerülnek kiosztásra a Europ Assistance által megrendelt munkák (otthoni káresemény, gázkészülék karbantartás, autómentés) a cég partnerei felé. A partnerek a munkavégzést az alkalmazáson keresztül dokumentálják, és igazolják az EA felé.

Printapic App

Magyarország első vászonkép- és poszter készítő natív mobil-applikációja. A forradalmian új eljárásnak köszönhetően a felhasználó két munkanapon belül garantáltan kezébe tarthatja egyedi vászonképét vagy poszterét. Maximum 6 koppintásból megrendelheti az áhított képet.
Mobilapp fejlesztési folyamatunk
Ha Te is szeretnél egyedi mobilalkalmazást céged számára, de nem tudod, hogyan állj neki a fejlesztésnek, keress fel minket, ugyanis mi 2008 óta tesztelt és finomított mobilalkalmazás fejlesztési folyamattal rendelkezünk.
TUDJ MEG TÖBBET!

Stratégia kialakítása

Egy projekt sem készülhet el előzetes kutatás, megbeszélés és stratégia nélkül. Alapos felkészüléssel biztosíthatjuk, hogy valóban értjük egymást, az igényeket, a célokat, a határidőket. A stratégia segít minket abban, hogy maximalizáljuk az élesítés utáni sikert, felgyorsítsuk a fejlesztést és elégedettebbé tegyük a megrendelőt. Így első lépésként azonosítjuk az alkalmazás célközönségét, felkutatjuk a versenytársakat, meghatározzuk az alkalmazás céljait és célkitűzéseit.

Elemzés és tervezés

Ebben a szakaszban az ötlet kezd formát ölteni. A tervezés a használati esetek meghatározásával (USE CASE) és a részletes funkciók rögzítésével kezdődik. Miután azonosítjuk a mobil alkalmazással kapcsolatos követelményeket, a közös workshopok eredményeként egy roadmap készül, amely magában foglalja a mobilalkalmazás követelményeinek rangsorolását és a teljesítés mérföldköveihez való csoportosítását.

Mivel az idő, az erőforrások és a költségek háromszöge gyakran jelent kihívást, ez alapján határozzuk meg a minimálisan életképes terméket (MVP), és ezt helyezzük előtérbe a kezdeti bevezetésnél.

UX/UI, és mockup tervezés

A mobilalkalmazás sikere azon múlik, hogy a felhasználók mennyire fogadják el és mennyire használják ki a funkcióit. A mobilalkalmazás UI- és UX-tervezés célja, hogy egyszerű és jó felhasználói élményt teremtsen, interaktívvá, intuitívvá és felhasználóbaráttá téve az alkalmazást.

Míg a mockupok statikus tervek segítségével mutatják be a az app funkcióit, addig az olyan eszközökkel, mint az Invision és a Figma, interaktív prototípust hozhatunk létre a tervekből. A prototípusok szimulálják a felhasználói élményt, és bemutatják, hogyan fog működni az alkalmazás termékként. Bár a prototípusok fejlesztése időigényes lehet, ez hamar megtérül, mivel az alkalmazás tervezésének és funkcionalitásának korai fázisban történő tesztelését teszi lehetővé. 

Kódolás

Attól függően, hogy agilis, vagy vízesés (waterfall) módszertan szerint dolgozunk az adott projekten, folyamatos kontroll alatt tartjuk azt. Projekt menedzsereink, fejlesztőink biztosítják a kiemelkedő szakmai színvonalat. -igény és szükség esetén az ügyfeleinket is belevonjuk a fejlesztésbe, ugyanis az általunk alkalmazott fejlesztői és projektmenedzsment eszközök ezt könnyedén lehetővé teszik. Ezek alkalmazásával a fejlesztés ideje alatt teljes rálátást biztosítunk az aktuális vagy időközi verziókra, kódra és funkcionalitásra.

Alkalmazás tesztelés, minőségbiztosítás

A tesztelés elengedhetetlen az alkalmazás sikeréhez, emiatt ez a teljes mobilalkalmazás-fejlesztési folyamatunk jelentős részét lefedi. Az átfogó mobil tesztelési terv közös megírása, és végrehajtása elengedhetetlen a minőségi mobilalkalmazások megvalósításához.

A tesztelési fázis során mindig figyelünk rá, hogy az egyes munkaközi verziókat folyamatosan eljuttassuk ügyfeleinkhez is, így biztosítva a transzparens áttekintés és visszacsatolás lehetőségét. A leggyakoribb megközelítés iOS-alkalmazások esetében a Testflight, Android alkalmazások esetében pedig az Over The Air (OTA) telepítés vagy a Play Áruház lehet.

Termék bevezetés, utánkövetés, fejlesztés

Miután az alkalmazás elérhetővé vált az alkalmazásboltokban, nyomon követjük annak használatát mobilanalitikai platformokon keresztül. Rendszeresen ellenőrizzük, monitorozzuk a technikai jelentéseket, statisztikákat vagy más, a felhasználók által bejelentett problémákat is. A mobilappok frissítéseinek ugyanolyan felülvizsgálati folyamaton kell keresztül menniük, mint az első alkalmazásboltokba történő feltöltés esetén.

A mobilapp bevezetését követően kérheted a segítségünket az egyedi mobil alkalmazás továbbfejlesztése miatt is, melyhez felhasználjuk a monitorozás és utánkövetés során kinyert adatokat.

Mennyi ideig tart az egyedi mobil alkalmazás fejlesztés?

A projekt megvalósítási ideje nagyban különbözik egy alacsony, egy közepes, vagy egy magas komplexitású mobilalkalmazás esetében, de az alábbiakban bemutatjuk az átlagosnak mondható fejlesztési időket.

Alacsony komplexitás → 4-6 hét
Közepes komplexitás → 2-3 hónap
Magas komplexitás → Min. 1 év

Anet360 AR VR mobilalkalmazás

Another Set of Eyes (ANET) egyesíti a gépi tanulást, a játékot, a hagyományos műhelymódszereket és a 360 fokos videókat egy interaktív úthasználói képzési platformon. Az iOS-alapú okostelefon-alkalmazás egyszerű, elegáns, így kiváló eszköz interaktív kurzus létrehozásához.

Veszprémi Vár app

iOS és Android alkalmazás fejlesztése a Veszprémi Érsekség részére, amelyek a látogatóknak segítenek a megújult Veszprémi Vár felfedezésében. Az alkalmazások tervezésekor a legmodernebb technológiákat, beleértve a VR-t, AR-t, valamint hagyományos képes és szöveges információkat használtunk, hogy egy interaktív és gazdag élményt teremtsünk a látogatóink számára.

Miért válassz minket?

On-Time &
Budget

Célunk az, hogy elégedett legyél, így határidőre szállítjuk le a projektet, a költséghatékonyságot is figyelembe véve.

UI/UX mindenek felett

Kiváló felhasználói élményt és magas szintű funkcionalitást szeretnénk Neked és ügyfeleidnek biztosítani, így nagy hangsúlyt fektetünk a UI/UX tervezésre.

Az Te igényeidre szabva

Mi kizárólag testre szabott Android és iOS alkalmazásokat fejlesztünk, így biztos lehetsz benne, hogy egy igényed sem fog feledésbe merülni.

Tapasztalt
kollégák

Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk nem dolgozik junior kolléga, csak tapasztalt medior/senior fejlesztők, minimum 3 év szakmai háttérrel.

Választható módszertan

A fejlesztés méretétől függően lehetőséged nyílik arra, hogy kiválaszd az alkalmazott fejlesztési módszertant (Vízesés vagy agilis modellek).

Tiéd a
forráskód

Más fejlesztő cégekkel ellentétben mi teljes mértékben átadjuk a forráskódot a termék elkészülte után, így az a Te tulajdonodat képezi.

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!