Több mint 10 éve fejlesztünk mobilappokat!

Fejlesztési platformjaink

IOS alkalmazásfejlesztés

Natív IOS, Android appok! Legjobb teljesítmény és felhasználói élmény! Ezek a mobilalkalmazások a platform programozási nyelvén és keretrendszereiben íródnak, és közvetlenül az eszköz operációs rendszerén futnak, például az iOS és az Android rendszereken, közvetlenül használhatják a készülék hardverét.

Android app fejlesztés

Kisebb költségvetés, rövidebb fejlesztési idő Flutter, React Native mobilappokkal! A hibrid mobilalkalmazás jó választás azoknak, akik meglévő webes alkalmazásokat szeretnének újrahasznosítani, többek között JavaScript, CSS és HTML5, Cordova, React Native segítségével.

Webes mobilapp fejlesztés

Web alapú app, korlátozott funkcionalitással. A lefejlesztett alkalmazást nem szükséges külön publikálni az alkalmazásboltokba (Appstore vagy Google Play). A telefon hardveres képességei limitáltan használhatóak.

Mobilapp fejlesztés mesterfokon

Az AP4 DIGITAL projekt alapú megvalósítást alkalmaz mobilalkalmazás-fejlesztési projektek során. Nálunk nem csak natív iOS vagy Android alkalmazásokhoz, hanem Cross platform (REACT NATIVE, Flutter), vagy PWA mobil megoldásokhoz is igénybe veheti csapatunkat.

Mobilapp fejlesztési folyamatunk

Sokan próbálják kihasználni a mobilappok előnyeit, de legtöbben nem tudják hogyan álljanak neki a fejlesztésnek. Nálunk 2008 óta tesztelt és finomított mobilalkalmazás fejlesztési folyamatunk támogatja Önt!
Érdekel!

Stratégia kialakítása

Első lépésként azonosítjuk az alkalmazás célközönségét, felkutatjuk a versenytársakat, meghatározzuk az alkalmazás céljait és célkitűzéseit.

Elemzés és tervezés

Ebben a szakaszban az alkalmazás ötlet kezd formát ölteni. A tervezés a használati esetek meghatározásával (USE CASE) és a részletes funkcionális követelmények rögzítésével kezdődik. Miután azonosítjuk az alkalmazással kapcsolatos követelményeket, a közös workshopok eredményeként egy roadmap készül, amely magában foglalja a mobilalkalmazás követelményeinek rangsorolását és a teljesítés mérföldköveihez való csoportosítását. Mivel az idő, az erőforrások és a költségek háromszöge gyakran jelent kihívást, ez alapján határozzuk meg a minimálisan életképes terméket (MVP), és ezt helyezzük előtérbe a kezdeti bevezetésnél.

UX/UI, és mockup tervezés

A mobilalkalmazás sikere azon múlik, hogy a felhasználók mennyire fogadják el és mennyire használják ki a funkcióit. A mobilalkalmazás UI- és UX-tervezés célja, hogy egyszerű és jó felhasználói élményt teremtsen, interaktívvá, intuitívvá és felhasználóbaráttá téve az alkalmazást.

Míg a mockupok statikus tervek segítségével mutatják be a mobilalkalmazás funkcióit, addig az olyan eszközökkel, mint az Invision és a Figma, interaktív prototípust hozhatunk létre a tervekből. A prototípusok szimulálják a felhasználói élményt, és bemutatják, hogyan fog működni az alkalmazás termékként. Bár a prototípusok fejlesztése időigényes lehet, ez hamar megtérül, mivel az alkalmazás tervezésének és funkcionalitásának korai fázisban történő tesztelését teszi lehetővé. Gyakran a prototípusok segítenek azonosítani az alkalmazás javasolt funkcióinak módosításait, és ezzel időt és pénzt takaríthat meg a mobilalkalmazás fejlesztés során.

Kódolás

Attól függően, hogy agilis, vagy vízesés módszertan szerint dolgozunk az adott projekten, folyamatos kontroll alatt tartjuk a projektet, projektmenedzsereink, fejlesztőink biztosítják a kiemelkedő szakmai színvonalat. Önt is szükség szerint belevonva a fejlesztésbe a piacon található leginnovatívabb fejlesztői és projektmenedzsment eszközökkel dolgozunk. A fejlesztés teljes ideje alatt biztosítjuk a teljes rálátást az aktuális vagy időközi verziókra, kódra, és funkcionalitásra.

Alkalmazás tesztelés, minőségbiztosítás

Átlagosan 12 havonta új mobileszközök kerülnek a piacra, a mobil operációs rendszerek néhány havonta frissülnek. Ezért a fejlesztési folyamat során végzett tesztelés jelentősen eltér például átlagos weboldalak, webáruházak tesztelésétől. A tesztelés elengedhetetlen az alkalmazás sikeréhez, és teljes mobilalkalmazás-fejlesztési folyamatunk jelentős részét lefedi. Az átfogó mobil tesztelési terv közös megírása, és végrehajtása elengedhetetlen a minőségi mobilalkalmazások megvalósításához. A tesztelési fázis során mindig figyelünk rá, hogy az egyes munkaközi verziókat folyamatosan eljuttassuk ügyfeleinkhez is, így biztosítva a transzparens áttekintés lehetőségét ügyfeleinknek. A leggyakoribb megközelítés iOS-alkalmazások esetében a Testflight, Android alkalmazások esetében pedig az Over The Air (OTA) telepítés vagy a Google Play lehet.

Termék bevezetés, utánkövetés, fejlesztés

Miután az alkalmazás elérhetővé vált az alkalmazásboltokban (Appstore, Google Play), nyomon követjük annak használatát mobilanalitikai platformokon keresztül. Rendszeresen ellenőrizzük, monitorozzuk a technikai jelentéseket, statisztikákat vagy más, a felhasználók által bejelentett problémákat is. A webes alkalmazásokkal ellentétben, ahol a javítások azonnal elérhetővé válnak a felhasználók számára, a mobilappok frissítéseinek ugyanolyan felülvizsgálati folyamaton kell keresztül menniük, mint az első alkalmazásboltokba történő feltöltés esetén. A mobilapp bevezetését követően is állunk rendelkezésére a termék továbbfejlesztéssel kapcsolatban, tapasztalatunk és innovatív hozzáállásunkkal segítjük ügyfeleinket az app fejlesztésében.

6 ok hogy velünk dolgozzon

On-Time &
Budget

Határidőre, és költséghatékonyságot is figyelembe véve szállítjuk le projektjét!

UI/UX mindenek felett

Nagy figyelmet fordítunk rá, hogy a legmodernebb technológiai megoldásokat építsük be az alkalmazásba, így biztosítjuk a kiváló felhasználói élményt és magas szintű funkcionalitást.

Az Ön igényeire szabva

Olyan egyedi és testreszabott megoldásokat fejlesztünk, amelyek maximálisan kielégítik az Ön  elvárásait, és egyedi funkciókat kínálnak a magas szintű felhasználói elégedettség érdekében.

Tapasztalt
kollégák

Nálunk nem dolgozik junior kolléga, csak tapasztalt medior/senior fejlesztők, minimum 3 év szakmai háttérrel.

Választható módszertan

A fejlesztés méretétől függően a költséghatékonyságot is figyelembe véve módszertant választhat a munka kezdetekor.

Öné a
forráskód

Az elkészült termék forráskódja az Ön tulajdonát képzi!

Mennyi ideig tart egy alkalmazás elkészítése?

A válasz a funkcionalitástól és más szempontoktól is függ, ahogyan egy tömeggyártású autó elkészítéséhez szükséges idő sem ugyanaz, mint egy kézzel készített luxusautóé. A projekt megvalósítási ideje nagyban különbözik egy alacsony, illetve egy közepes vagy magas komplexitású mobilalkalmazás esetében. Egy jó fejlesztőcsapat 4-6 hét alatt is képes elkészíteni egy egyszerűbb appot. Ugyanez a csapat egy közepes komplexitású mobilalkalmazást 2-3 hónap alatt képes leszállítani. Ugyanennek a csapatnak pedig legalább egy évre van szüksége egy olyan magas komplexitású alkalmazás elkészítéséhez, mint a Facebook, az Uber, a Netflix, a TikTok, az Instagram, az Amazon, az eBay, a TripAdvisor vagy a Duolingo.

Anet360 AR VR mobilalkalmazás

Another Set of Eyes (ANET) egyesíti a gépi tanulást, a játékot, a hagyományos műhelymódszereket és a 360 fokos videókat egy interaktív úthasználói képzési platformon. Az iOS-alapú okostelefon-alkalmazás egyszerű, elegáns, így kiváló eszköz interaktív kurzus létrehozásához.

Veszprémi Vár app

iOS és Android alkalmazás fejlesztése a Veszprémi Érsekség részére, amelyek a látogatóknak segítenek a megújult Veszprémi Vár felfedezésében. Az alkalmazások tervezésekor a legmodernebb technológiákat, beleértve a VR-t, AR-t, valamint hagyományos képes és szöveges információkat használtunk, hogy egy interaktív és gazdag élményt teremtsünk a látogatóink számára.

Europ Assistance mobilapp

Az alkalmazáson keresztül kerülnek kiosztásra a Europ Assistance által megrendelt munkák (otthoni káresemény, gázkészülék karbantartás, autómentés) a cég partnerei felé. A partnerek a munkavégzést az alkalmazáson keresztül dokumentálják, és igazolják az EA felé.

Printapic App

Magyarország első vászonkép- és poszter készítő natív mobil-applikációja. A forradalmian új eljárásnak köszönhetően a felhasználó két munkanapon belül garantáltan kezébe tarthatja egyedi vászonképét vagy poszterét. Maximum 6 koppintásból megrendelheti az áhított képet.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha konzultálni szeretne csapatunkkal, 24 órán belül visszahívjuk!
HÍVJON MOST!