100%-ban testre szabott, egyedi szoftverfejlesztés az üzleti igényeidnek megfelelően

Miért jó az egyedi szoftver fejlesztés?

Egy egyedileg tervezett és kivitelezett szoftver előnye, hogy nem kell kompromisszumokat kötnöd a szoftver funkcionalitását illetően. Az előfizetéses, dobozos megoldások hátránya, hogy nehezen skálázhatóak, nem teljesen illeszkednek az elképzelésekhez, és mindig lesz benne valami, ami nem igazán az elvártak szerint működik. Az egyedi szoftverfejlesztés viszont segít abban, hogy egy hatékony, könnyen kezelhető, pénztermelő gépezetet hozzunk számodra létre, legyen nagyvállalatod, vagy kis méretű céged.

Specializált szaktudásunk

Webes rendszerek fejlesztése

Megtervezzük és létrehozzuk új weboldalaidat vagy landoló oldalaidat, valamint felújítjuk már meglévő vállalati weboldalaidat. Webfejlesztés projektjeink során nagy figyelmet fordítunk a felhasználói élményre, a mobilos megjelenésre és a betöltődési sebességre is.

ERP, CRM, Enterprise szoftverek

Segítünk abban, hogy az új ERP, CRM vagy más egyedi enterprise szoftvered valóban megoldja az üzleti kihívásaidat. A célkitűzéseidhez leginkább illő technológia alkalmazásával maximalizálhatjuk a sikeredet és a platform felhasználóinak elégedettségét.

Támogatás és karbantartás

Szaktudásunk akkor is elérhető számodra, ha meglévő szoftver architektúra üzemeltetésére, optimalizálására, újrakonfigurálására, módosítására, modernizálására, vagy a dizájn átalakítására keresel hozzáértő csapatot.

IOT (Internet Of Things)

Dolgozz hatékonyabban és költséghatékonyabban az IoT segítségével. Támogatunk abban, hogy fogyasztói vagy ipari megoldásaid működését átalakítsd úgy, hogy azok megfeleljenek a legújabb elvárásoknak, miközben a folyamatok is egyszerűbbé válnak.

AR/VR
technológiák

Használd ki Te is vállalatoddal a virtuális valóság (VR) és a kiterjesztett valóság (AR) előnyeit, lepd meg felhasználóidat és tedd élvezetesebbé, hasznosabbá és versenyképesebbé az egyedi web-, vagy mobilalkalmazásaidat.

Mesterséges Intelligencia (AI)

Oldd meg hatékonyan az üzleti problémáidat, érd el a célkitűzéseket, tedd hatékonyabbá a vállalatod működését, és egyszerűsítsd a folyamatokat AI-alkalmazásokkal, szoftver megoldásokkal és gépi tanulási algoritmusokkal.
FELVESZEM A KAPCSOLATOT

15 év, 200 projekt tapasztalat a szoftverfejlesztésben

MVP (Minimum Valuable Product) szemléletünk

Fejlesztéseink döntő részét MVP szemléletmódban végezzük, amely a lehető legrövidebb idő alatt és legkisebb erőforrás felhasználásával hoz létre egy olyan terméket vagy szolgáltatást, amely megfelel a legfontosabb ügyfél- vagy piaci igényeknek.
AJÁNLATOT KÉREK
Melyek az MVP megközelítés előnyei?


Gyors piaci bevezetés
Az MVP lehetővé teszi a termék vagy szolgáltatás gyors bevezetését a piacra, ami versenyelőnyt jelenthet a vállalkozás számára. 

Folyamatos visszajelzés
Az MVP révén a vállalkozás korai visszajelzéseket kap a valós felhasználóktól vagy ügyfelektől, amelyek alapján finomíthatjuk vagy továbbfejleszthetjük a terméket.
Az MVP révén a vállalkozás korai visszajelzéseket kap a valós felhasználóktól vagy ügyfelektől, amelyek alapján finomíthatjuk vagy továbbfejleszthetjük a terméket.

Költség- és erőforrás-hatékonyság
Az MVP kevesebb időt és erőforrást igényel, mint egy teljes körű termékfejlesztési projekt. Ez csökkenti a kockázatot és lehetővé teszi, hogy rugalmasan tudjon reagálni  a változó ügyfél , és piaci igényekre. 

Skálázhatóság
Az MVP segíti a termék vagy szolgáltatás gyors skálázását és bővítését, miután megerősítést kap az ügyfél visszajelzésekből származó igényekről. Az MVP összefoglalva tehát hatékony módszer a termékfejlesztés és a digitális transzformáció területén, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony bevezetést, a visszajelzések megszerzését és a folyamatos fejlődést.

Technológiák, melyekkel dolgozunk

Referenciáink

MODULO, a webes bútortervező

A webes bútortervező alkalmazás célja, hogy a weboldalra érkező látogatók egy képernyőn tudjanak összeállítani egy bútor konfigurációt. A tervet egy meghatározott szögben ábrázolt 3D-szerű felületen ábrázolja a rendszer. Az összeállított konfiguráció exportálható.

Hell Energy App

A HELL ENERGY viszonteladói az üzletükben kihelyezett pultok, hűtők stb. megfelelő megjelenésének folyamatos riportálásáért pontokat gyűjthetnek, amely pontokat ajándékokra válthatnak be. Az elkészült alkalmazás kommunikációs csatornát alakít ki a HELL ENERGY és a kereskedők között.

Miért válassz minket?

Teljes körű támogatásNem csak egy kódoló csapat vagyunk, hiszen a tervezéstől, a technológia kiválasztásán át a piaci bevezetésig segítjük kreatívan ügyfeleinket. Tervezéstől a sikeres bevezetésig, továbbfejlesztésig!

Széleskörű tapasztalatTöbb, mint 200 alkalmazást fejlesztettünk már le, legyen az startup ötlet, egészségügyi szoftver, banki, vagy üzenetküldő applikáció.

Kompromisszum nélküli megoldások

Olyan egyedi szoftver megoldásokat fejlesztünk, amelyek automatizálják és javítják az üzleti folyamatokat, és kompromisszum mentesen megfelelnek a céged elvárásainak.

Költséghatékonyság
Arra törekszünk, hogy a lehető leghatékonyabban hozzuk létre a kívánt terméket vagy szolgáltatást. Ezt mutatja például az MVP megközelítésünk, vagy az is, hogy több fejlesztési módszertan szerint is tudunk dolgozni.

Kérdése van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL A KAPCSOLATOT!