Teljesen egyedi szoftvermegoldásokat tervezünk és valósítunk meg, 100%-ban az Ön igényeihez igazodva!

Specializált szaktudásunk

Webes rendszerek fejlesztése

A webfejlesztés területén új weboldalak tervezésével és kivitelezésével, valamint meglévő vállalati weboldalak frissítésével foglalkozunk, mindig a felhasználói élményt és az ügyfél-elkötelezettséget szem előtt tartva.

ERP, CRM, Enterprise szoftverek

Tudjuk, hogyan hangoljuk össze a technológiát az Ön üzleti célkitűzéseivel.  Összetett ERP rendszereket, valamint annak különálló moduljait építjük meg.

Támogatás és karbantartás

Meglévő szoftver architektúra üzemeltetése, optimalizálása, újrakonfigurálása, módosítása, modernizálása, dizájn átalakítása.

IOT (Internet Of Things)

A fogyasztói és ipari megoldásoktól kezdve olyan IoT-szoftveralkalmazásokat tervezünk és építünk, amelyek átalakítják az Ön működését. Legyen partnerünk a költséghatékonyság és a versenyelőny érdekében.

AR/VR
technológiák

A virtuális valóság és a kiterjesztett valóság összefonódott a mindennapokkal, fejlesztőink segítenek ügyfeleinknek kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket.
Ha azon gondolkodik, hogy csatlakozzon ehhez a trendhez, engedje meg, hogy segítsünk életre kelteni az ötletét.

Mesterséges Intelligencia (AI)

Olyan AI-alkalmazásokat, szoftvermegoldásokat és gépi tanulási algoritmusokat készítünk, amelyek üzleti problémákat oldanak meg hatékonyan

15 év, 200 projekt tapasztalat a szoftverfejlesztésben

MODULO, a webes bútortervező

A webes bútortervező alkalmazás célja, hogy a weboldalra érkező látogatók egy képernyőn tudjanak összeállítani egy bútor konfigurációt. A tervet egy meghatározott szögben ábrázolt 3D-szerű felületen ábrázolja a rendszer. Az összeállított konfiguráció exportálható.

Hell Energy App

A HELL ENERGY viszonteladói az üzletükben kihelyezett pultok, hűtők stb. megfelelő megjelenésének folyamatos riportálásáért pontokat gyűjthetnek, amely pontokat ajándékokra válthatnak be. Az elkészült alkalmazás kommunikációs csatornát alakít ki a HELL ENERGY és a kereskedők között.
Agilis vagy waterfall?

Fejlesztési módszertanaink

A sikeres projekt eléréséhez valamilyen fejlesztési módszertan bevett gyakorlatai alapján érdemes dolgoznunk. A két legjobban elterjedt ilyen az Agile, azaz agilis fejlesztési módszertan és a klasszikus tradicionális, azaz vízesés (waterfall) szerinti módszertan. Tapasztalataink szerint mindkét fejlesztési irányban el lehet indulni egy fejlesztési projekt megvalósításánál, azok előnyeivel és hátrányaival azonban jó tisztában lenni...
Előnyök
Mivel a projekt korai szakaszában megtervezésre kerülnek az egyes szoftver elemek, később ezek fejlesztése párhuzamosan is folyhat, ezért gyorsabb a fejlesztés mint az agilis módszertan.
Már a projekt elején pontosan tudjuk, hogy mi a leszállítandó termék, melyik részei mikor kerülnek bevezetésre. 
Áttekinthetőbb a projekt fejlesztési fázisban, az ügyfél jobban tudja, hogy hol áll a fejlesztés, az előrehaladás jobban mérhető, átláthatóbb.
Sok esetben költségkímélőbb az agilis fejlesztési módszernél, a sok iteráció elhagyása miatt.
Az ügyfél részéről nem igényel olyan nagy mértékű bevonódást, mint az agilis fejlesztés.
  Hátrányok
  Az AP4 Digital-nál ezért fektetünk külön hangsúlyt a tervezésre, és segítünk dedikált projektmenedzser bevonásával kódba ültetni az üzleti elképzeléseket.
  Ha nem fordítunk elegendő időt a szoftver, app, webalkalmazás tervezésére a projekt elején, nem az általunk elvárt működést, felhasználói élményt fogjuk kapni.
  Az AP4 Digital-nál ezért fektetünk külön hangsúlyt a tervezésre, és segítünk dedikált projektmenedzser bevonásával kódba ültetni az üzleti elképzeléseket.
  Az ügyfél néha nyomás alatt érzi magát a tervezéskor a sok felmerülő kérdés miatt, amire már ebben a fázisban választ kell adni. Másik probléma lehet, hogy a megrendelőtől nem feltétlenül elvárható, hogy képes legyen legyen felvázolni magában a leendő alkalmazás drótvázát, vagy annak pontos működését.
  Előnyök 
  Az ügyfélnek rengeteg lehetősége van a fejlesztés folyamán beleszólni annak menetébe, könnyen változtatni tud a funkciókon. 
  Az ügyfél jobban belevonva érzi magát a projektbe
  A fejlesztés még jobban felhasználó központú a sok interakció következtében 


  Hátrányok 
  Mivel ez a módszertan nagyon nagy mértékű, és folyamatos idő ráfordítást igényel az ügyfél részéről, probléma lehet ha ez nem történik meg, és a fejlesztés lelassul, megáll. 
  Egy adott méretnél kisebb egyedi fejlesztésbe így nem érdemes belekezdeni. 
  Mivel az agilis fejlesztés konkrét idő alapú fejlesztésekben gondolkodik folyamatos újra priorizálással, előfordulhat hogy egyes szofver elemek, modulok nem készülnek el időre. Ez további sprinteket eredményez, ami szélsőséges esetekben jelentheti a fejlesztés időbeni elcsúszását, a költségek elszabadulását

  Költséghatékonyság, 100% testreszabhatóság

  Nem csak egy kódoló csapat vagyunk, tervezéstől technológia választáson át a piaci bevezetésig segítjük kreatívan ügyfeleinket. Tervezéstől a sikeres bevezetésig, továbbfejlesztésig! Több mint 200 alkalmazást fejlesztettünk le, legyen az startup ötlet, egészségügyi szoftver, banki, vagy üzenetküldő app. Olyan megoldásokat fejlesztünk, amelyek automatizálják és javítják az üzleti folyamatokat, és kompromisszum mentesen megfelelnek az Ön elvárásainak.

  MVP szemléletünk

  Gyors út a kiadható szoftverhez!
  AJÁNLATOT KÉREK
  MVP (Minimum Valuable Product) megközelítés
  Fejlesztéseink döntő részét MVP szemléletmódban végezzük, amely a lehető legrövidebb idő alatt és legkisebb erőforrás felhasználásával hoz létre egy olyan terméket vagy szolgáltatást, amely megfelel a legfontosabb ügyfél- vagy piaci igényeknek.

  Gyors piaci bevezetés
  Az MVP lehetővé teszi a termék vagy szolgáltatás gyors bevezetését a piacra, ami versenyelőnyt jelenthet a vállalkozás számára. 

  Folyamatos visszajelzés
  Az MVP révén a vállalkozás korai visszajelzéseket kap a valós felhasználóktól vagy ügyfelektől, amelyek alapján finomíthatjuk vagy továbbfejleszthetjük a terméket.
  Az MVP révén a vállalkozás korai visszajelzéseket kap a valós felhasználóktól vagy ügyfelektől, amelyek alapján finomíthatjuk vagytovábbfejleszthetjük a terméket.

  Költség- és erőforrás-hatékonyság
  Az MVP kevesebb időt és erőforrást igényel, mint egy teljes körű termékfejlesztési projekt. Ez csökkenti a kockázatot és lehetővé teszi, hogy rugalmasan tudjon reagálni  a változó ügyfél , és piaci igényekre. 

  Skálázhatóság
  Az MVP segíti a termék vagy szolgáltatás gyors skálázását és bővítését, miután megerősítést kap az ügyfél visszajelzésekből származó igényekről. Az MVP összefoglalva tehát hatékony módszer a termékfejlesztés és a digitális transzformáció területén, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony bevezetést, a visszajelzések megszerzését és a folyamatos fejlődést.

  Kérdése van?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha konzultálni szeretne csapatunkkal, 24 órán belül visszahívjuk!
  HÍVJON MOST!