Egyedi webes alkalmazások, portálok fejlesztése

Vedd le vevőidet és ügyfeleidet a lábukról egyedi és felhasználóbarát weboldalakkal, vagy komplex webes alkalmazásokkal.

Egyedi webes alkalmazások előnyei

Megismételhetetlen kinézet

Ha Te is unod már az egy kaptafára készült weboldalakat, webáruházakat és webes alkalmazásokat, és mindenképp ki szeretnél tűnni a konkurensek közül, akkor webfejlesztés szolgáltatásunk Neked szól.

Testre szabott funkcionalitás

Az előfizetéses CMS platformok és a megvásárolható designok korlátozzák a lehetőségeidet. Ha egy olyan megoldást szeretnél, amelyben mind a funkciók, mind a kinézet terén szárnyalhat a fantáziád, akkor válaszd az egyedi webfejlesztést.

Egyszerű skálázás és módosítás

Az egyedi weboldal és webapplikáció fejlesztés előnye, hogy a terméket bármikor lehet bővíteni, módosítani, vagy átalakítani. Ennek köszönhetően könnyedén alakíthatod azt a cégen belül, vagy kívül történő eseményeknek megfelelően.

Versenyelőny

Növeld a piaci pozíciód olyan egyedi weboldallal, webáruházzal vagy webes alkalmazással, ami gyors, modern design-nal rendelkezik, felhasználóbarát, és még a marketing tevékenységeidet is megfelelően támogatja.

Fejlesztési területeink

Frontend fejlesztés

Frontend fejlesztőink célja, hogy megvalósítsák a megjelenéssel kapcsolatos elképzeléseidet egy reszponzív, intuitív és felhasználóbarát felületen, miközben szorosan együttműködnek a design és backend csapatokkal.

Backend fejlesztés


Backend csapatunk lefejleszti és üzemelteti az adatbázisokat, a szervereket és az összetett logikát, amelyek lehetővé teszik az interakciókat, az adattárolást és a feldolgozást. Ezeknek köszönhetően terméked hatékonnyá és biztonságossá válik.

Fullstack fejlesztés

360°-os szemléletünknek, valamint az ügyféloldali interakciók és a szerveroldali architektúra mélyreható ismeretének köszönhetően garantálni tudjuk, hogy egy egységes, hatékony, intuitív és 100%-ban egyedi weboldalt, webalkalmazást hozunk számodra létre.

Keress minket, ha az alábbiakra
van szükséged

Webes alkalmazás fejlesztése

Meglévő webes termék újraírása vagy továbbfejlesztése

Összetett webes alkalmazás létrehozása

Egyedi weboldal, webáruház fejlesztése

ÉRDEKEL!

Referenciáink

Dashboard mockup

ScanME, a QR kódos étlap

A ScanME fejlesztésével egy rendkívül innovatív és hasznos platformot hoztunk létre, amely a QR kódos étlapok gyors és hatékony elkészítését kínálja, ráadásul teljesen ingyen. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy étterem- vagy kávézótulajdonosok könnyedén digitalizálják étlapjukat.
Könnyen kezelhető, felhasználóbarát felület
Vendéglátóhely szerkesztése
Termékkategóriák, termékek
Étlap testreszabása
Dashboard mockup

Swiss Clinic webshop, és időpontfoglaló rendszer

Egy olyan webshop és online időpontfoglaló rendszert fejlesztettünk, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy időpontot foglaljanak különböző szakrendelésekre, ahol kiválaszthatják a megfelelő orvost és helyszínt. A foglalás után lehetőség van az azonnali bankkártyás fizetésre is.
Felhasználóbarát frontend
Regisztráció és bejelentkezés
Online időpontfoglalás
Online bankkártyás fizetés

Miért válassz minket?

Cégünk erőssége, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtunk webes és mobil fejlesztésekhez, miközben számos különböző technológiát használunk projektjeink során. Fő profilunk az egyéni igényekre szabott fejlesztés, de nem állnak tőlünk távol a nyílt forráskódú szoftverek és a szabadalmaztatott termékek alkalmazása sem.

Modern eszközök, és fejlesztési környezet

Csapatunk nagy hangsúlyt helyez a folyamatos fejlődésre, így követjük a nemzetközi trendeket, és alkalmazzuk is a legújabb technológiákat. Célunk az, hogy a ránk bízott projekteket a legmodernebb szakmai elvárásoknak megfelelően adhassuk át ügyfeleinknek.

Kiemelkedő tapasztalat több iparágban

Cégünk indulása óta 30 fejlesztős csapattá növekedtünk, és az évek során számos iparágban szereztünk tapasztalatot, mint például a lakberendezés, az építőipar, az egészségügy, az edukáció vagy a vendéglátás.

Látható minőség

Mivel folyamataink teljesen átláthatóak, és szakértelemünket arra használjuk, hogy maximálisan kiszolgáljuk partnereinket, ezzel hosszú távú együttműködéseket elérve, munkánkra Magyarországon szinte egyedülálló szakmai garanciákat vállalunk.

Mindenre van megoldásunk!

Büszkék vagyunk rá, hogy a legtöbb ügyfélkérést el tudjuk vállalni széleskörű szakértelmünk miatt. Legyen az ERP, CMS, e-kereskedelem, portál, banki fizetési megoldás, weboldal- vagy mobilalkalmazás fejlesztés, vagy online marketing.

Kreatív támogatás

Fejlesztő csapatunk nem ismer lehetetlent. Legfőbb erősségünk a kreatív és problémaközpontú projektszemlélet, melynek köszönhetően a legnehezebb kihívásokra is megtaláljuk a megoldást.

Ezekben az iparágakban is szakértők vagyunk

Kérdése van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL A KAPCSOLATOT!