Egyedi webes alkalmazások, portálok fejlesztése

Egyedi website-októl az összetett webes alkalmazásokig

Fejlesztési platformjaink

Front end development

A design és backend csapatokkal szorosan együttműködve frontend fejlesztőink  ötleteket keltenek életre egy reszponzív, intuitív felhasználói felületen, amelyet magával ragadó interakciók és felhasználó-központú élmények gazdagítanak.

Back end development

Üzemeltetjük és fejlesztjük az adatbázisokat, a szervereket és az összetett logikát, amelyek lehetővé teszik az interakciókat, az adattárolást és a feldolgozást, hozzájárulva ahhoz, hogy terméke hatékonyan és biztonságosan működjön.

Fullstack development

Az ügyféloldali interakciók és a bonyolult szerveroldali architektúra mélyreható ismeretével teljes körű megközelítésünk garantálja az Ön egyedi igényeire szabott, egységes, hatékony és kiváló minőségű megoldást.

Olyan hatékony webes alkalmazásokat tervezünk és építünk, amelyek értéket biztosítanak a felhasználók, az üzleti élet és az érdekelt felek számára is.

Több mint egy évtizedes tapasztalatunkkal, több mint 200 megvalósított projekttel a hátunk mögött értjük az Ön igényeit. Legyen szó webes alkalmazás fejlesztéséről, egy meglévő webes termék újraírásáról, továbbfejlesztéséről, vagy akár egy összetett webes alkalmazás létrehozásáról, nálunk szinte minden megtalálható, amire csak szüksége lehet: testreszabott webfejlesztési szolgáltatások, amelyeket legújabb technológiák és egy kompakt fejlesztő csapat támogatnak.

Dashboard mockup

ScanME, a QR kódos étlap

A ScanME fejlesztésével egy rendkívül innovatív és hasznos platformot hoztunk létre, amely a QR kódos étlapok gyors és hatékony elkészítését kínálja, ráadásul teljesen ingyen. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy étterem- vagy kávézótulajdonosok könnyedén digitalizálják étlapjukat.
Könnyen kezelhető, felhasználóbarát felület
Vendéglátóhely szerkesztése
Termékkategóriák, termékek
Étlap testreszabása
Dashboard mockup

Swiss Clinic webshop, és időpontfoglaló rendszer

Egy olyan webshop és online időpontfoglaló rendszert fejlesztettünk, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy időpontot foglaljanak különböző szakrendelésekre, ahol kiválaszthatják a megfelelő orvost és helyszínt. A foglalás után lehetőség van az azonnali bankkártyás fizetésre is.
Felhasználóbarát frontend
Regisztráció és bejelentkezés
Online időpontfoglalás
Online bankkártyás fizetés

5 ok, hogy minket válassz!

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk webes és mobil fejlesztésekhez. Számos különböző technológiát használunk. A nyílt forráskódú szoftverek és a szabadalmaztatott termékek alkalmazásán túl egyéni igényekre szabott megoldásokat fejlesztünk.

Kiemelkedő fejlesztési környezet

Folyamatosan követjük a trendeket és alegújabb technológiákat alkalmazzuk fejlesztéseink során.

Folyamatosan fejlődünk

cégünk négy munkatárssal indult egy kis irodából, és mára több mint 30 fejlesztőt foglalkoztatunk. A munkafolyamatok gördülékenységét, az ideális rendszerek és technológiák kiválasztását, illetve fejlesztését, és a kiváló minőségű, méretezhető webes és mobil megoldásokat sok éves tapasztalatunk garantálja.

Látható minőség

Hosszú távú stratégiai partnerkapcsolatok kiépítésére törekszünk, folyamatainkat a bizalomra és munkánk átláthatóságára építjük.

Mindenre van megoldásunk!

Minden egy helyen: ERP, CMS, ecommerce, portál, banki fizetési megoldások, weboldal- vagy mobilalkalmazás fejlesztés és online marketing. Alkalmazások és internetes oldalak, webáruházak, b2b alkalmazások UI/UX és grafikai tervezése, WEB, mobil, desktop, IOT felületekre. Használjuk a legújabb technológiákat is. Stabil technikai alapokat tudunk nyújtani egy újonnan bevezetett szolgáltatáshoz.

Kreatív támogatás

Legfőbb erősségünk a kreatív és problémaközpontú projektszemlélet, valamint a komoly tapasztalattal rendelkező, összeszokott fejlesztőcsapat.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha konzultálni szeretne csapatunkkal, 24 órán belül visszahívjuk!
HÍVJON MOST!