SHOP.SWISSCLINIC.HU

Egyszerű időpontfoglalás és gyors bankkártyás fizetés a webshopunkon

Egyszerű időpontfoglalás és gyors bankkártyás fizetés a webshopunkon

Csapatunk a Swiss Medical Hungary Zrt. online foglalási rendszer tervezése és megvalósítása során izgalmas projektbe kezdett. Egy olyan webshop és online időpontfoglaló rendszert fejlesztettünk, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy időpontot foglaljanak különböző szakrendelésekre, ahol kiválaszthatják a megfelelő orvost és helyszínt. A foglalás után a felhasználóknak lehetőségük van az azonnali bankkártyás fizetésre is.

Ügyfél
Swiss Medical Hungary Zrt.
Szolgáltatások
Webfejlesztés
Egészségügy
Cél
Az AP4 Digital szoftverfejlesztő csapata egy gyors és stabil, felhasználóbarát weboldal kialakításán dolgozott, amely a regisztrált felhasználók számára lehetőséget biztosít az időpontfoglalásra különböző szakrendeléseken, valamint a szolgáltatásokért fizetendő díjakat is egyszerűen rendezhetik az online rendszeren keresztül.
Megoldás
Csapatunk az adatbázis tervezését követően kialakított egy felhasználóbarát frontendet, amely regisztrációt és bejelentkezést tesz lehetővé. Dinamikus időpontfoglaló rendszert fejlesztettünk, mely megjeleníti az orvosi szolgáltatásokat, szakellátásokat, orvosokat, valamint az orvosok szabad időpontjait. A foglalás során kiválasztható a szakterület, az adott szolgáltatás és az orvos beszélt nyelve is. Az online fizetési integrációnak köszönhetően egyszerűen rendezhetőek a foglalt időpontokhoz kapcsolódó szolgáltatások. Adminisztrációs felületet készítettünk a szolgáltatások és felhasználók kezeléséhez. A tesztelés során kiemelten foglalkoztunk a stabilitás és gyorsaság optimalizálásával.
Eredmény
Eredményül egy olyan weboldalt hoztunk létre, amely regisztrált felhasználóinknak lehetőséget kínál időpontfoglalásra szakrendelésekre. A felhasználók könnyedén böngészhetik az egyes orvosok szabad időpontjait és a rendelő helyszíneit az időpontfoglalás során. Azután, hogy megtalálták és lefoglalták a nekik megfelelő időpontot, az online térítés lehetőségét is biztosítjuk a weboldalon kosárba helyezett szolgáltatásokra. A felhasználók saját fő profiljukat egyszerűen szerkeszthetik a felületen, és más profilokat is hozzáadhatnak. Az adminisztrátorok számára elérhető egy webes admin felület, ahol könnyedén kezelhetik a szolgáltatások megjelenítését és adminisztrálhatják a felhasználókat. A projekt során alkalmazott technológiák: PHP, Vue.js

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!