SIMPLE.HU

Simple.hu: Egy funkcionálisan magas színvonalú, felhasználóbarát felület kialakítása

Simple.hu: Egy funkcionálisan magas színvonalú, felhasználóbarát felület kialakítása

Projektünk során a simple.hu weboldal frontend fejlesztése zajlott, beleértve a backend integrációt is. A felületen kiemeltük a LOGIN/Regisztráció lehetőségét, és az egyszerű kezelhetőség és átlátható működés is hangsúlyt kapott.

Ügyfél
OTP Mobil Kft.
Szolgáltatások
Webfejlesztés
Pénzügy
Weboldal
simple.hu
Cél
Teamünk egy olyan projekt megvalósításán dolgozott, melynek célja egy esztétikus, felhasználóbarát és funkcionálisan magas színvonalú weboldal kialakítása volt.
Megoldás
Projektünk során egy teljes körű weboldal kialakításán dolgoztunk, ahol kiemeltük az UX/UI és grafikai tervezés fontosságát, valamint szem előtt tartottuk a felhasználóbarát kialakítást és a frontend fejlesztést is. A tervezési fázisban nagy hangsúlyt fektettünk az esztétikus megjelenésre és az egységes arculatra. A frontend fejlesztés során pedig alkalmazkodtunk a legfrissebb webfejlesztési technológiákhoz, létrehozva egy adaptív és reszponzív felhasználói felületet. Backend integrációnk segítségével valós idejű adatfrissítést és interaktív funkcionalitást, optimalizált felhasználói élményt nyújtottunk. Almenüpontokat hoztunk létre, mint például a simple fiók, szolgáltatások és dokumentumok almenük, ahol a felhasználó minden szükséges információt megtalál, beleértve a mobilfizetést, simple alkalmazást, mobiljegyeket, simple csekkbefizetést, autópálya-matrica vásárlást, nyereményjátékokat stb.
Eredmény
Az AP4 csapata sikeresen elkészítette a simple.hu weboldalt. A kialakítás esztétikus és felhasználóbarát, valamint funkcionálisan is magas színvonalú. Az UX/UI és grafikai tervezés segítségével sikerült egy vonzó és intuitív felhasználói élményt kialakítanunk. Ezzel létrehoztunk egy modern, jól működő weboldalt, amely tökéletesen megfelel a kitűzött esztétikai és funkcionális céloknak. A projekt során alkalmazott technológiák: Wordpress, PHP

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!