Bart

Bart, a mobil pincér: Rendelj sorban állás nélkül

Bart, a mobil pincér: Rendelj sorban állás nélkül

A Bart mobilalkalmazás egy forradalmian új megoldást kínál azoknak, akiknek elege van a hosszas sorbanállásból, és szeretnék gyorsabbá és kényelmesebbé tenni a rendelés folyamatát, különféle események, mint például szórakozóhelyek, fesztiválok látogatása során. Az alkalmazás tervezése során elsődleges szempont volt a felhasználói élmény javítása, és a várakozás minimalizálása.

Ügyfél
AP4 Digital
Szolgáltatások
Mobil App
Vendéglátás
Weboldal
bart-app.com
Cél
A Bart alkalmazás célja az ügyfelek élményének fokozása, kényelmesebbé tétele és az üzletek hatékonyabb működésének biztosítása. Az alkalmazás két fő szempontból nyújt megoldást: az ügyfelek számára lehetővé teszi, hogy elkerüljék a hosszú sorban állást, és kényelmesen rendelhessék meg az ételeiket és italaikat. Másrészről pedig az üzleteknek egy olyan platformot biztosít, amely segítségével könnyen kezelhetik és optimalizálhatják a rendeléseket, javíthatják a kiszolgálás sebességét.
Megoldás
Az alkalmazás létrehozása során kiemelt figyelmet fordítottunk az intuitív, felhasználóbarát kezelőfelület kialakítására. Szem előtt tartottuk a gyors letöltést és könnyű regisztrációt biztosítását, amellett, hogy az üzleteknek menedzsment felületet adtunk a rendelések hatékony kezeléséhez. Az innovatív funkciók, mint az előnyös soron kívüli rendelés, érintésmentes fizetés és statisztikai nyomon követés, az üzleti folyamatokat optimalizálják, miközben könnyen integrálhatók a meglévő rendszerekbe.
Eredmény
Az alkalmazás eredményeként az ügyfelek élvezhetik a gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálást, elkerülve a hosszú sorokat és az időveszteséget. Az üzletek pedig hatékonyabbá válhatnak a rendelések kezelése, a statisztikák elemzése és az ügyfélkapcsolatok kezelése révén. A Bart tehát egy olyan platform, amely mind az ügyfelek, mind az üzletek számára előnyös, az élmény javításával és az üzleti folyamatok optimalizálásával. A projekt során alkalmazott technológiák: Kotlin, Swift, PHP, Vue.js, Amazon AWS

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!