Printapic App

Magyarország első vászonkép és poszter készítő natív mobilappja

Magyarország első vászonkép és poszter készítő natív mobilappja

Izgalmas kihívás volt a Printapic projekt megvalósítása, mert valódi innovációnak számít: ez volt Magyarország első vászonkép és poszter készítő natív mobil applikációja. A forradalmian új eljárásnak köszönhetően a felhasználó két munkanapon belül garantáltan kezébe tarthatja egyedi vászonképét vagy poszterét. A rendszerünk maximalizálta a felhasználói élményt, csupán 6 koppintással lehetővé téve az áhított kép megrendelését.

Ügyfél
Printapic Design Kft.
Szolgáltatások
Mobil App Fejlesztés
Lakberendezés
Cél
Az AP4 csapatának célja egy olyan innovatív alkalmazás létrehozása volt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a lehető legrövidebb idő alatt és rendkívül egyszerűen megtervezhessék saját egyedi vászonképüket. Egy applikáció, ami nem csak a kreatív kifejezés szabadságát biztosítja, hanem emellett gyors és hatékony kézbesítést is garantál, hogy az elkészült alkotások minél előbb a felhasználók kezébe kerülhessenek.
Megoldás
A fejlesztés során kiemelt figyelmet fordítottunk az egyszerű kezelhetőségre és a felhasználói élményre. Létrehoztunk egy natív android alkalmazást, amely egyszerű és intuitív vászonkép-tervezési funkciókkal, gyors és biztonságos rendelési folyamattal, fotókollázs funkció implementálásával, valamint hatékony fizetési integrációval rendelkezik. A felületen a felhasználók választhatnak az ügyfelünk által kínált képek közül, de saját fotót is feltölthetnek. Több különböző vászonkép alakzat közül lehet választani, melyekre kattintva a szerkesztő felületen máris látható az előnézeti kép. Az egyes módosítások után a termék ára dinamikusan frissül a beállításoknak megfelelően, így a felhasználók könnyen nyomon követhetik a költségeket a tervezés folyamán. A szerkesztés végén a termék közvetlen az oldalról megrendelhető és bankkártyával kifizethető.
Eredmény
Létrehoztuk Magyarország első vászonkép készítő mobil applikációját. A projektünk eredményeképpen a felhasználóink mostantól könnyedén tervezhetnek és rendelhetnek meg saját, egyedi vászonképeket az applikációnk segítségével. A forradalmian új eljárásnak köszönhetően pedig a megrendelést követően néhány munkanapon belül kézbesítik az egyedi vászonképet fenyőfa vakkeretre feszítve, amelyre 120 év színgaranciát vállalnak. A projekt során alkalmazott technológiák: Kotlin

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha konzultálni szeretne csapatunkkal, 24 órán belül visszahívjuk!
HÍVJON MOST!