IT staff augmentation, IT outsourcing

Bővítsd ki, egészítsd ki IT csapatodat, vagy bérelj teljes szakértői team-et, hogy a kitűzött céljaid teljes valójukban megvalósulhassanak.

Az IT outsourcing előnyei

Átlátható költségszerkezet

Nincsenek adminisztratív és szervezési költségek, Te csak egy díjat fizetsz, ami hónapról-hónapra kiszámítható.

Költséghatékony

Egy speciális tudással rendelkező team vagy fejlesztő bérlése hamarabb és könnyebben megtérülhet, mint egy senior alkalmazása.

Rugalmas

A bérelt csapat létszáma szükség szerint bármikor növelhető vagy csökkenthető szinte azonnal, bonyolult HR folyamatok nélkül.

Miért költséghatékony az erőforrás kihelyezés?

Ez a modell rendkívül átlátható költségszerkezettel rendelkezik. Nem kell aggódnod  az olyan adminisztratív és szervezési költségek miatt, mint az irodahelyiségek, munkaállomások és egyéb infrastrukturális költségek. Neked csak egy díjat kell fizetni, mi pedig minden másról gondoskodunk, így a további üzleti céljaidra koncentrálhatsz. Másodszor, csapat bővítése költséghatékonyabb lehet, mint egy teljes munkaidős alkalmazott felvétele. Harmadszor pedig, rugalmasságot biztosít, hogy szükség szerint szinte azonnal növelje vagy csökkentse csapatod létszámát az aktuális igények szerint.

Bérelj tőlünk dedikált csapatot

Nulla toborzási kockázat


Egy jó IT szakember megtalálása átlagosan hat-nyolc hetet vesz igénybe, és nincs garancia a sikeres alkalmazkodásra és teljesítményre. Ezzel ellentétben bármelyik tőlünk kiválasztott szakember tíz munkanapon belül munkába áll.

Gyors hozzáférés a szakemberekhez

Ha IT projektedet vagy annak egy részét szakembereinknek dedikálod, akkor a fejlesztési folyamatot rugalmasan a saját igényeid szerint alakíthatod. Ráadásul ez nem jár extra költségekkel, mint például irodabérlés, felszerelés vagy kényelmi díj.

Teljes körű
irányítás

Az AP4 DIGITAL által nyújtott team augmentation modell teljes ellenőrzést biztosít a fejlesztési folyamat felett, így Te tűzöd ki a célokat, a mérőszámokat, valamint a prioritásokat is. Rendelkezz teljeskörűen egy professzionális csapat felett. 

Mikor érdemes külső erőforrással csapatot bővíteni?

Az alábbiakban öt olyan helyzetet mutatunk be, amikor a külső IT erőforrás bevonása indokolt lehet.
ÉRDEKEL!

Amennyiben rendelkezel saját fejlesztő csapattal, DE

Könnyen megeshet, hogy a házon belüli IT csapat nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal és ismeretekkel egy projekt 100%-os elkészítéséhez, esetleg kapacitáshiányban szenved, vagy csak nem ismerik a best practice-eket.

Ha azonnal növelni kell a kapacitást

Amikor sürgős problémába ütközöl, hasznos lehet egy külső csapat vagy fejlesztő bevonása. Felmerülhetnek esetek, amikor a házon belüli csapat erőforrásai teljesen le vannak kötve és nem felszabadíthatók, ilyenkor jól jön egy kis extra kapacitás.

Ha nem halad elég hatékonyan fejlesztési projekt

Ha úgy érzed, hogy informatikai projekted megvalósításához további szakemberekre van szükséged, akár kapacitásbővítés, akár a szakértelem és tapasztalat hiánya miatt, képzett szakértőink bevonásával lendületet adhatsz a technológiai folyamatoknak.

Ha gyorsan, hosszas toborzási folyamat nélkül kell embereket találni

A gyorsaság és a gyors piacra jutási idő kulcsfontosságú előfeltételei a versenypiacon való érvényesülésnek. Így, ha nem engedheted meg magadnak, hogy hónapokig keress új fejlesztőket, az IT outsourcing lesz számodra a legjobb választás.

Ha olyan szakértelemre van szükséged, amelyek házon belül hiányoznak

Gyakran előfordul, hogy az összetett IT-projektek speciális, egy problémára összpontosító kompetenciákat igényelnek. Egy házon belüli csapat pedig nem feltétlenül rendelkezik a szükséges tudással. Bérelj fejlesztőt vagy fejlesztő csapatot ennek áthidalására.

Előnyök, ha velünk dolgozol

Díjkedvezmény

Az IT projekt hosszától függően az első néhány hónap teszt időszakra díjkedvezményt biztosítunk ügyfeleink számára.

Választható modell

A következő modellek közül választhatsz; Dedicated Team (komplett fejlesztőcsapat), Extended Team (meghatározott szakértő), vagy Time and Material (óra vagy nap alapú megbízás).

Teljes körű irányítás

Az AP4 DIGITAL által nyújtott IT outsourcing modell lehetővé teszi, hogy Te irányítsd a történéseket. Mi biztosítjuk a kapacitást és a kompetenciát, de Te állítod fel a fontossági sorrendet.
NODE.JS
DOCKER
c#
TAILWIND
VUE.JS
ANGULAR
AWS
CSS
BOOTSTRAP  
JSON
FLUTTER
ANDROID
SWIFT
REACT.JS
PHP
SKETCH
SVELTE.JS
FIGMA
LARAVEL
MYSQL

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!