IT staff augmentation, IT outsourcing

Vegye igénybe szakembereinket akár óra alapon, egészítse ki teamjét egy szakértőnkkel, vagy kérjen tőlünk akár teljes fejlesztő csapatot.

Béreljen tőlünk dedikált csapatot

Nulla toborzási kockázat

Egy jó informatikai szakember megtalálása átlagosan hat-nyolc hetet vesz igénybe, és nincs garancia a sikeres alkalmazkodásra és teljesítményre. Bármelyik általunk kiválasztott szakember tíz munkanapon belül munkába áll.

Gyors hozzáférés a szakemberekhez

Ha kiszervezi informatikai munkáit szakembereinknek, akkor a fejlesztési folyamatot az ön igényei szerint alakíthatja ki – úgy, hogy az irodabérleti, felszerelési és kényelmi költségekkel nem jár.

Teljes körű
irányítás

Az AP4 DIGITAL által nyújtott csapatot bővítő modell teljes ellenőrzést biztosít a fejlesztési folyamat felett, így Ön kitűzheti céljait és meghatározhatja a vállalkozása számára legfontosabb más prioritásokat.

Miért költséghatékony az erőforrás kihelyezés?

Ez a modell rendkívül átlátható költségszerkezettel rendelkezik. Nem kell aggódnia az olyan adminisztratív és szervezési költségek miatt, mint az irodahelyiségek, munkaállomások és egyéb infrastrukturális költségek. Ön csak egy díjat fizet, mi pedig minden másról gondoskodunk, így Ön más üzleti céljaira koncentrálhat. Másodszor,  csapat bővítése költséghatékonyabb lehet, mint egy teljes munkaidős alkalmazott felvétele. Harmadszor pedig rugalmasságot biztosít, hogy szükség szerint szinte azonnal növelje vagy csökkentse csapata létszámát az aktuális igények szerint.

Garantáljuk, hogy velünk jól jár

Díjkedvezmény

A projekt hosszától függően az első néhány hónap teszt időszakra díjkedvezményt biztosítunk ügyfeleink számára.

Választható modell

Dedicated Team (komplett fejlesztőcsapat), Extended Team (meghatározott szakértő), vagy Time and Material (óra vagy nap alapú) modelljeink közül is választhat.

Teljes körű irányítás

Az AP4 DIGITAL által nyújtott erőforrás kihelyezési modell teljes ellenőrzést biztosít a folyamatok felett, így ön kitűzheti céljait és meghatározhatja cége számára legfontosabb más prioritásokat.

Szakértelmünk

Node.js
Docker
C#
Tailwind CSS
vue.js
angular
aws
css
bootstrap 5
JSON
flutter
android
swift
react.js
php
sketch
svelte.js
figma
laravel
mysql

Mikor érdemes külső erőforrással csapatot bővíteni?

Az alábbiakban öt olyan helyzetet mutatunk be, amikor a külső IT erőforrás bevonása indokolt lehet.
Érdekel

Amennyiben rendelkezik saját fejlesztő csapattal, DE

Még a leghatékonyabb és legjobban teljesítő házon belüli informatikai csapatnak is szüksége lehet időről időre segítségre, hogy gyorsabban teljesítsen vagy a hiányosságokat pótolja.

Ha azonnal növelni kell a kapacitást

Amikor sürgős problémába ütközik, hasznos lehet külső csapat, fejlesztő bevonása. Ha a belső csapat mellett egy kiszervezett csapattal is dolgozik, miközben egy rövid határidővel rendelkező projektet kezel, biztosíthatja a szükséges extra erőforrásokat.

Ha nem halad elég hatékonyan fejlesztési projektje

Ha rájön, hogy informatikai projektjének megvalósításához további szakemberekre van szüksége, képzett szakértőink bevonásával lendületet adhat technológiai folyamatoknak.

Ha gyorsan, hosszas toborzási folyamat nélkül kell embereket találni

A gyorsaság és a gyors piacra jutási idő kulcsfontosságú előfeltételei a versenypiacon való érvényesülésnek.

Ha olyan szakértelemre van szüksége, amelyek házon belül hiányoznak.

Gyakran előfordul, hogy az összetett IT-projektek speciális, egy adott kérdésre összpontosító kompetenciákat igényelnek. Az AP4 DIGITAL által nyújtott IT outsourcing szolgáltatások hatékonyan pótolják az esetleges hiányosságokat.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha konzultálni szeretne csapatunkkal, 24 órán belül visszahívjuk!
HÍVJON MOST!