Viszonylag új fejlesztési területek, de ilyen jellegű fejlesztésekben is rendelkezünk már tapasztalattal.

Alkalmazási területek

Objektumvédelem

Személyek, autók azonosítása, adott területek időzített ellenőrzése és esemény esetén különböző szintű riasztások küldése, monitoring.

Nagy területek hatékony bejárása

(pl. agrár- és erdőgazdálkodások esetében), adatbázisban szereplő képek alapján keresett eltérések keresése és kijelölése, káresemények azonosítása és jelentése).

Ipari létesítmények álllapotának ellenőrzése

és hibák feltárása, adótornyok, különböző földi és magas vezetékek, utak és kifutópályák ellenőrzése, anomáliák jelentése.

DRONEFOX, automatizált drón vezérlés

A DroneFox azzal a céllal alakult, hogy az automatikus drón vezérlés és mesterséges intelligencia alkalmazásával, olyan területeknek kínáljon megoldást, ahol a drónra telepített szenzorok-, illetve a környezeti körülmények- és rögzített képek AI szoftveres elemzése által, megtörténik az igényeknek megfelelő kiértékelés és lehetővé teszi az automatikus vezérlést, illetve a keresett esemény azonosítását, megjelenítését és feldolgozását. Megvalósítjuk üzleti igényedet. Testreszabott megoldást szállítunk, adott AI és egyéb keretrendszerek felhasználásával. Válogatott szakmai csapattal dolgozunk, együttműködő partnerünk a Microsoft.

A videón látható fejlesztésünk demonstrációs jelleggel egy automatizált járőrözést mutat be, ahol előzetesen a rendszerben felvett személyek illetve autók azonosítása történik meg egy szabadon megadott területen. Repülés közben valós időben megtörténik a rögzített képek analízise, a területen lévő személyek azonosítása és az ezen alapuló automatikus vezérlés és jelentések.

Milyen szoftvereket készítünk drónokhoz?

A drónok a gazdaság minden területen hódítanak! Segíthetik a mezőgazdaságot, videófelvételek készítését, az újságírást, az épületek vizsgálatát és a kutatási és mentési műveleteket. Azonban az új lehetőségeket ezekben az iparágakban nem egyszerűen egy darab jól összerakott hardver biztosítja – a lényeg a szoftver. Tapasztalt szoftverfejlesztőink képesek megalkotni a vállalkozása növekedését segítő webes és mobilalkalmazásokat is.

Backend megoldások IoT-architektúrához

Szakértő csapatunk olyan backend megoldásokat fejleszt, amelyek lehetővé teszik a drónok által gyűjtött adatok hatékonykezelését és elemzését. Ezáltal ügyfeleink pontos és megbízható információkhoz jutnak a drónok által monitorozott területekről, ami segíti döntéseik megalapozását és a folyamatok optimalizálását.

IoT mobilalkalmazás-fejlesztés

Fejlesztésünk lehetővé teszi, hogy egyszerűen és intuitív módon irányítsuk és monitorozzuk a drón tevékenységét. Emellett az alkalmazás lehetőséget kínál a távoli vezérlésre és a fontos adatok valós idejű megjelenítésére, biztosítva a felhasználók számára a maximális rugalmasságot és funkcionalitást.

Alkalmazások a felhőalapú és IoT-eszközök csatlakoztatásához

Az általunk fejlesztett alkalmazások lehetővé teszik a drónok és más IoT-eszközök integrációját a felhőalapú platformokkal. Ezáltal ügyfeleink könnyedén hozzáférhetnek és kezelhetik a drónok által gyűjtött adatokat bármelyik eszközről, bárhol és bármikor.

UI/UX-tervezés IoT-alkalmazásokhoz

Tapasztalt dizájn csapatunk gondoskodik arról, hogy az általunk készített IoT-alkalmazások felhasználóbarát felületekkel rendelkezzenek és intuitív navigációval. Ezáltal biztosítjuk, hogy ügyfeleink könnyen és hatékonyan használhassák szoftvereinket, maximalizálva ezzel a felhasználói élményt és elégedettséget.

Átjárófejlesztés IoT-hálózathoz

Olyan termékeket fejlesztünk, amelyek lehetővé teszik a drónok és más IoT-eszközök egyszerű és hatékony kommunikációját egymással és a központi rendszerrel. Ezáltal garantáljuk a széleskörű kompatibilitást és integrációt, ami elengedhetetlen a komplex IoT  hatékony működéséhez.

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!