Unixauto.hu

"Az Év Honlapja" különdíj nyertese 2021-ben: kiemelkedő eredmény az AP4 Csapatától

"Az Év Honlapja" különdíj nyertese 2021-ben: kiemelkedő eredmény az AP4 Csapatától

Ebben a projektben csapatunk az UNIX Autó webshopjának UX/UI tervezését, fejlesztését, és felhasználóoldali kialakítását hajtotta végre. A webshopban többmillió autóipari termékből, alkatrészből van lehetőség vásárolni szinte minden járműhöz.

Ügyfél
UNIX Autó Kft.
Szolgáltatások
Webfejlesztés
Gépjárműipar
Weboldal
unixauto.hu
Cél
Ebben a projektben a célunk egy esztétikus, felhasználóbarát és funkcionálisan magas színvonalú weboldal kialakítása, ahol lehetőség van több millió autóipari termék, autó-, teherautó- és motorkerékpár alkatrész megvásárlására.
Megoldás
Az AP4 Digital szoftverfejlesztő csapata a UNIX Autó webáruház fejlesztése során rendkívüli hangsúlyt fektetett az UX/UI tervezésre, azaz az esztétikus és felhasználóbarát design kialakítására. Ezt követte a webshop fejlesztése, ahol lehetőség van több millió autóalkatrész, jármű részeinek vásárlására. A webshopba látogató felhasználóknak széles választék áll rendelkezésre személy-, teher- és motoralkatrészekből. A felhasználóknak lehetőségük van kiválasztani a gyártót, modellt, motort, évjáratot és kivitelezést, majd a rendszer kihozza a lehetséges találatokat, amelyeket tovább lehet szűrni modell, gyártási időszak, motor kód, teljesítmény és alváz kód szerint is. A megfelelő jármű kiválasztása után pedig a terméknevek, termék főcsoportok megjelölésével könnyen választhatnak az alkatrészek között. Felhasználóinknak lehetőségük van a kiválasztott termék gyors kosárba helyezésére, és az online fizetés egyszerű lebonyolítására a vásárlás befejezésekor.
Eredmény
Csapatunk kiemelkedő eredményt ért el a UNIX Autó webshop projektjével. 2021-ben elnyertük az év weboldala különdíját, ami megerősíti az esztétikus, könnyen használható és funkcionálisan magas színvonalú webáruházunk sikerét. Az eredmény egy olyan online platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a több millió autóalkatrész böngészését és egyszerű vásárlását. Fejlesztéseink középpontjában a magas szintű funkcionalitás állt, és büszkék vagyunk rá, hogy létrehoztunk egy kiváló vásárlói élményt nyújtó webáruházat, amely segíti a felhasználókat a keresett alkatrészek megtalálásában és vásárlásában. Projekt során alkalmazott technológiák: Angular

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!