ScanME

ScanME: az érintésmentes étlap

ScanME: az érintésmentes étlap

A ScanME fejlesztésével egy rendkívül innovatív és hasznos platformot hoztunk létre, amely a QR kódos étlapok gyors és hatékony elkészítését kínálja, ráadásul teljesen ingyen. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy étterem- vagy kávézótulajdonosok könnyedén digitalizálják étlapjukat, ezzel nemcsak a vendégeik számára nyújtanak modern és kényelmes élményt, de egyben optimalizálják is az üzleti folyamataikat.

Ügyfél
AP4 DIGITAL
Szolgáltatások
Webfejlesztés
Vendéglátás
Cél
A ScanME applikációt kifejezetten azért hoztunk létre, hogy könnyen kezelhető és költséghatékony megoldást nyújtsunk az étlapok digitalizálására az étteremtulajdonosok, vendéglátósok és kisvállalkozók számára. Platformunk kialakítása során fő célunk volt, hogy segítsük az éttermeket a modern technológia előnyeinek kihasználásában, és egyben növeljük a vendégélményt a gyors és kényelmes információhoz jutás révén.
Megoldás
Fejlesztettünk egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát alkalmazást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a gyors és hatékony információ bevitelt, beleértve az ételek nevét, leírását, árát és egyéb részleteit. Alkalmazásunk dinamikus és interaktív élményt nyújt, a JavaScript által támogatott webadmin révén. Széleskörű funkcionalitással rendelkezik, beleértve a hely és termék adatlapok kezelését, termékkategóriák, termékképek feltöltését. A testre szabható étlapdesign lehetőségei közé tartozik az elrendezés, témák és háttérképek szabad kiválasztása. A szórólapok és QR matricák könnyen nyomtathatóak PDF formátumban.
Eredmény
Létrehoztunk egy intuitív webes felületetet, ahol a felhasználók könnyen létrehozhatják és testre szabhatják saját digitális QR kódos étlapjukat. A vendégek a QR kódot beolvashatják okostelefonjaikkal, így az étlap könnyen és gyorsan elérhetővé válik számukra. Az étlap digitális formában módosítható, így az étterem tulajdonosai bármikor frissíthetik az étlapot a legfrissebb ételekkel vagy árakkal. A projekt során alkalmazott technológiák: PHP, Vue.js, Amazon AWS

Kérdése van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL A KAPCSOLATOT!