Érintőképernyős kioszkok

Interaktív érintőképernyős kioszkok a 2022-es Szakmasztár Fesztiválra

Interaktív érintőképernyős kioszkok a 2022-es Szakmasztár Fesztiválra

A 2022-es Szakma Sztár Fesztiválra interaktív érintőképernyős kioszkokat terveztünk interaktív térképpel, programbemutatókkal, eseménynaptárral, valamint interaktív játékokkal és bemutató videókkal. Ezek a kioszkok nemcsak az esemény résztvevőit vezették át a fesztivál területén és kínáltak részletes programinformációkat, hanem szórakoztató és interaktív élményeket is nyújtottak a látogatóknak.

Ügyfél
Szolgáltatások
Webfejlesztés
Edukáció
Weboldal
Cél
Célunk az volt, hogy az érintőképernyős kioszkokkal hatékony tájékoztatást biztosítsunk az esemény résztvevőinek. Az eszközeink és fejlesztésünk azonnali információszolgáltatást nyújtottak a szakmákról, szponzorokról, azok elhelyezkedéséről, valamint a helyszínről és a programokról interaktív játékokkal és bemutató videókkal.
Megoldás
A csapatunk meghatározta az érintőképernyős kijelző méretét és az eszköz műszaki specifikációit, valamint három interaktív táblát szerzett be és helyezett el a rendezvény helyszínén. Ezek a táblák rendkívül hatékonyan szolgáltak interaktív térképpel, programbemutatókkal, interaktív játékokkal, eseménynaptárral és szakmát bemutató videókkal.
Eredmény
Modern megoldásunk nem csupán weboldal KIOSK-ként működtek, hanem interaktív térképet, programbemutatókat, eseménynaptárt, valamint szórakoztató interaktív játékokat és bemutató videókat is kínáltak. Ezáltal lehetővé tették a látogatók számára, hogy aktívan részt vegyenek és mélyebben megismerjék a különböző szakmákat a rendezvényen. A projektünk különös figyelmet szentelt a pályaorientációnak, különösen az életkor sajátosságainak megfelelően az általános iskolások és középiskolások számára.

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!