ajanlatkeres.rekortan.hu

Interaktív pályatervező és ajánlatkérő felület az AP4 Digital fejlesztésével

Interaktív pályatervező és ajánlatkérő felület az AP4 Digital fejlesztésével

Projektünk során új, interaktív pályatervező funkciót vezettünk be a rekortan.hu weboldalon, hogy javítsuk a felhasználói élményt és lehetővé tegyük a felhasználóknak, hogy saját sportpályájukat tervezzék meg. Átfogó vizsgálat és együttműködés eredményeként létrehoztunk egy modern, interaktív ajánlatkérő felületet, amely növelte a weboldal felhasználói elégedettségét és hatékonyságát. A projekt eredményeként a rekortan.hu weboldal felhasználói élménye és funkcionalitása jelentősen javult.

Ügyfél
Rekortán Kft.
Szolgáltatások
Webfejlesztés
Építőipar
Cél
A projekt célja az volt, hogy javítsuk a rekortan.hu weboldal felhasználói élményét egy új, interaktív pályatervező funkció bevezetésével. Emellett átalakítottuk a megjelenést is annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt nyújtsunk, valamint hogy lehetővé tegyük a felhasználóknak, hogy saját maguk tervezzék meg a sportpályájukat.
Megoldás
A projekt során átfogóan vizsgáltuk és elemeztük a rekortan.hu weboldal jelenlegi állapotát. Megfogalmaztuk a felhasználói igényeket és a felmerült problémákat, majd kialakítottuk a tervezési és fejlesztési irányelveket. Részletes specifikációkat dolgoztunk ki a pályatervező funkció megvalósításához, és szorosan együttműködtünk a tervezőkkel és a UI/UX szakemberekkel a felhasználóbarát felület kialakítása érdekében. Kialakítottunk egy sportpálya tervező szekciót, amelyben lehetőségük van a felhasználóknak saját pályájuk tervezésére. Ki tudják választani a pálya típusát, méretét, burkolatát, alapszínét, szélét és kiegészítőket is, például röplabda pályánál labdafogó hálót, palánkot, világítást stb. Az elkészített tervre ajánlatot is kérhetnek a tervük pontos kidolgozása érdekében.
Eredmény
A projekt eredményeként egy új, modern és interaktív ajánlatkérő felületet hoztunk létre a rekortan.hu weboldalon. Az új pályatervező funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen tervezzenek és kérjenek ajánlatot sportpálya építésére. A felhasználói élmény javítása érdekében átalakítottuk a megjelenést és bevezettünk egy új, intuitív navigációs rendszert. Az admin felület segíti az adminisztrátorokat az ajánlatkérések könnyű kezelésében és nyomon követésében. A projekt hatására a rekortan.hu weboldal felhasználói elégedettsége és hatékonysága jelentősen megnőtt. A projekt során alkalmazott technológiák: .NET, React

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha konzultálni szeretne csapatunkkal, 24 órán belül visszahívjuk!
HÍVJON MOST!