WIP2023

Túravezető applikáció a Veszprémi Várnegyed kiállításhoz

Túravezető applikáció a Veszprémi Várnegyed kiállításhoz

Izgalmas kihívás volt ez a projekt számunkra, hiszen feladatunk az volt, hogy egy iOS és egy Android alkalmazást fejlesszünk a Veszprémi Érsekség részére, amelyek a látogatóknak segítenek a megújult Veszprémi Vár felfedezésében. Az alkalmazások tervezésekor teljes mértékben kihasználtuk a legmodernebb technológiákat, beleértve a Virtual Reality-t, Augmented Reality-t, valamint hagyományos képes és szöveges információkat is, hogy egy interaktív és gazdag élményt teremtsünk a látogatóink számára.

Ügyfél
Veszprémi Érsekség
Szolgáltatások
Turizmus
Weboldal
Cél
A projektünk fő célja az volt, hogy információkat biztosítsunk a megújult Veszprémi Vár látogatóinak Az alkalmazásunk megtervezése során a hangsúly a könnyű és interaktív böngészésre helyeződött, hogy a felhasználók könnyedén felfedezhessék a kiállítási helyszíneket és szabadon böngészhessenek a kiállított tárgyak, festmények között és saját utakat választhassanak a Várnegyed történetének és változásainak felfedezése során az évszázadok során.
Megoldás
A projekt megvalósításához az AP4 Digital csapata kliens oldali funkcionalitásokat épített ki, hogy a látogatóknak interaktív és informatív élményt nyújtson a Veszprémi Várnegyed felfedezése során. A Splash képernyő a projekt kezdetén kapott helyet, ahol nem csak esztétikus megjelenést biztosítottunk, hanem olyan működést is implementáltunk, ami a felhasználókat az alkalmazás használatára ösztönöz. A Tutorial rész szintén kifejezetten fontos volt számunkra, hogy az alkalmazás könnyen kezelhető legyen, így mind a működés, mind a megjelenés részleteibe beleástuk magunkat. A Kezdőoldal (webview) funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen elérjék az alapinformációkat. Jegyellenőrzés modul biztosítja a szükséges funkcionalitást a látogatók számára a belépők ellenőrzéséhez. A Menü és Beállítások funkciók segítségével pedig könnyű és intuitív navigációt biztosítottunk a felhasználóknak.
Eredmény
Az AP4 Csapata egy olyan applikációt hozott létre, amelynek eredménye egy magával ragadó és innovatív alkalmazás lett. Az app lehetővé teszi a látogatók számára, hogy közelebbről megismerjék a Veszprémi Vár történelmét és kulturális kincseit. Az alkalmazás interaktív tartalmakkal, kibővített valósággal és könnyű navigációval járul hozzá a látogatók élményéhez, emelve ezzel a Veszprémi Várnegyed turisztikai vonzerejét. A projekt során alkalmazott technológiák: Kotlin, Swift

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!