TMRW hotels mobilapp

Személyre szabott szállodai élmény egyetlen alkalmazáson belül: az innovatív TMRW mobilalkalmazás

Személyre szabott szállodai élmény egyetlen alkalmazáson belül: az innovatív TMRW mobilalkalmazás

A kezdeti fejlesztési igény egy konkrét hotel, a KViHOTEL Budapest kapcsán merült fel. Az ötlet egy okoshotel létrehozása volt, amelyben gyakorlatilag a lehetőségekhez mérten minden elintézhető okostelefonon, tableten keresztül a foglalástól egészen a kijelentkezésig, új vendégélményt nyújtva, illetve a szállodaüzemeltetői számára költséghatékonyabb működést biztosítva. Ebből a projektből nőtte ki magát a TMRW Hotels mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a teljes szállodai élmény kezelését egyetlen alkalmazáson belül, beleértve a hotelkereséstől a check-out-ig minden fontos funkciót.


Ügyfél
TMRW Hotels
Szolgáltatások
Turizmus
Weboldal
Cél
Kezdetben célunk egy mobilalkalmazás kifejlesztése volt Android és iOS platformokra, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobiltelefonjuk segítségével hotelkeresést végezzenek, szobát foglaljanak kiválasztott időintervallumra, kifizessék a foglalást, és elvégezzék a check-in és check-out feladatokat. Fontos volt továbbá, hogy az alkalmazásunk segítségével a felhasználók le tudják foglalni a kiválasztott szobát, be tudjanak jutni az épületbe, illetve hogy lehetőségük legyen taxit és ételt rendelni a szállodához, valamint távolról vezérelni a légkondicionálót.
Megoldás
A projekt kezdeti lépései során meghatároztuk a célkitűzéseket, melyeket részletes funkcionális specifikációkban rögzítettünk, majd nekiláttunk az UX/UI tervezésnek. Fejlesztőcsapatunk elkészítette a .NET alapú backend szolgáltatást, valamint egy natív iOS alkalmazást, amely REST API-t használ a backenddel való kommunikációhoz. A frontend fejlesztése is fontos szerepet kapott, hiszen optimalizáltuk a különböző felületeket (webes, okostelefon, tablet). Valamint egy integrált fizetési felületet is kialakítottunk a fizetési folyamatok leegyszerűsítése érdekében. A funkcionális elemek között megtalálhatóak a splash képernyő, tutorial oldal, főképernyő, menü, regisztráció, bejelentkezés, valamint számos további lépés a foglalási folyamatban és kiegészítő szolgáltatásokban. Ilyen például a foglalás, check-in, étel rendelés, taxi hívása vagy reggeli igénylése. Továbbá egy adminisztrátori oldalt is fejlesztettünk, amely kialakítása során a feladatok hatékony kezelésére és nyomon követésére koncentráltunk. Kidolgoztuk a feladatlisták prioritását és állapotát, valamint optimalizáltuk a szobák és helyiségek kezelését. A felhasználóbarát megjelenés és az intuitív működés volt a fő szempont a belépés és menürendszer kialakításánál. A fő funkciókat, mint a hotel főoldal, helyiségek kezelése és riportok elkészítése, részletesen terveztük és valósítottuk meg, hogy az üzemeltetők számára minden fontos információ könnyen elérhető legyen.
Eredmény
Az általunk fejlesztett mobilalkalmazás egyedülálló élményt nyújt a felhasználóknak, lehetővé téve számukra a teljes szállodai élmény kezelését egyetlen alkalmazáson belül. A rendszerek egyszerűsítették a foglalásokat és növelték a felhasználók kényelmét. A projekt során alkalmazott technológiák: PHP, Vue.js, Amazon AWS,

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!