MODULO bútortervező

MODULO, a webes bútortervező alkalmazás

MODULO, a webes bútortervező alkalmazás

Projektünk során, egy webes bútortervező alkalmazást fejlesztettünk ki, amelynek segítségével a weboldalra érkező felhasználók egyetlen képernyőn kényelmesen összeállíthatják saját egyedi bútor konfigurációjukat. Az alkalmazás egy meghatározott szögben megjelenő 3D-szerű felületen mutatja be a felhasználó által összeállított bútorstruktúrát. A tervezett konfiguráció könnyedén exportálható a rendszerből.

Ügyfél
Modulo
Szolgáltatások
Webfejlesztés
Lakberendezés
Cél
Célunkként egy modern és vonzó online tervező felület kialakítását tűztük ki az ügyfeleink számára. Az AP4 Digital csapata a projekt során arra összpontosított, hogy könnyedén és intuitívan lehessen tervezni saját bútorokat a rendelkezésre álló termékekből.
Megoldás
A Modulo bútortervező alkalmazás fejlesztése során először is létrehoztunk egy modern és vonzó online tervező felületet. A fejlesztés fókuszában a felhasználók egyszerű és intuitív bútorkonfigurációja állt, amelyet egyetlen képernyőn kényelmesen összeállíthatnak. Az alkalmazás egy meghatározott szögben megjelenő 3D-szerű felületen mutatja be a tervezett bútorstruktúrát, optimalizálva a vizualizációt. Az elkészített terv alapján feltüntettünk egy ajánlott bruttó fogyasztói árat, továbbá lehetőséget biztosítottunk árajánlat kérésére is a legközelebbi viszonteladóktól.
Eredmény
Az AP4 Digital csapata sikeresen létrehozott egy könnyen használható funkcionális rendszert, amely lehetővé teszi a felhasználók számára bútoraik testreszabását. A tervezett konfiguráció könnyedén exportálható a rendszerből, lehetővé téve a felhasználók számára a további felhasználást, megosztást vagy megrendelést. A végeredmény egy felhasználóbarát weboldal, amely segíti az ügyfeleket egyedi bútoraik tervezésében, és hozzájárul a könnyed és személyre szabott bútorkészítéshez. A projekt során alkalmazott technológiák: PHP, Vue.js

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!