Imperatore

Backoffice B2B portál az AP4 Digital fejlesztésével

Backoffice B2B portál az AP4 Digital fejlesztésével

Fejlesztésünk során az AP4 Digital csapata sikeresen létrehozott egy felhasználóbarát backoffice portált, amely segíti az Imperatore partnereinek és viszonteladóinak mindennapi teendőit, erősítve az online jelenlétüket és üzleti sikerüket.

Ügyfél
Szolgáltatások
Webfejlesztés
Turizmus
Cél
Célunk egy backoffice portál létrehozása volt, ami kifejezetten a B2B szegmensre fókuszál. Célunk volt továbbá, hogy megkönnyítsük az Imperatore partnereinek és viszonteladóinak mindennapi teendőit. Ez magában foglalta az ajánlatok és szerződések kezelését, valamint a viszonteladói árak egyszerű és hatékony kezelését.
Megoldás
Csapatunk a fejlesztés során egy alapos tervezési és végrehajtási folyamatot alkalmazott. Először is részletesen áttekintettük az ügyfél igényeit és az eddigi rendszer hiányosságait. A fejlesztés során fő hangsúlyt fektettünk a backoffice B2B portál kialakítására, amelyet az Imperatore partnerei és viszonteladói számára hoztunk létre. Ezt a folyamatot szoros együttműködésben végeztük az ügyféllel, hogy teljes mértékben kielégítsük az igényeiket. Ezután következett a teljes egyéni és csoportos foglalási felület fejlesztése, melynek célja egy felhasználóbarát foglalási rendszer létrehozása volt. Folyamatosan teszteltük és finomhangoltuk az elkészült megoldásokat, hogy biztosítsuk a funkcionalitás és stabilitás maximális szintjét. Végül az elkészült rendszert integráltuk az Imperatore Travel weboldalába, hogy egységes felhasználói élményt nyújtsunk az ügyfelek számára.
Eredmény
A projekt megoldása egy átfogó, felhasználóbarát és könnyen kezelhető online portál lett, amely lehetővé teszi az Imperatore Travel számára, hogy hatékonyan és professzionálisan kezelje viszonteladóit és partnereit. Az AP4 Digital Imperatore projekt által a szoftverfejlesztő csapatunk sikeresen hozzájárult az Imperatore Travel online jelenlétének fejlesztéséhez és erősítéséhez. A projekt során alkalmazott technológiák: PHP

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!