Diavitas Pro

Kutatásalapú megoldások túlsúly és betegségek ellen a Diavitas Pro app segítségével

Kutatásalapú megoldások túlsúly és betegségek ellen a Diavitas Pro app segítségével

Az alkalmazásunk a legfrissebb kutatási eredményeket felhasználva személyre szabott gyógyulási megoldásokat kínál páciensek számára, akik a túlsúly és az elhízásból adódó egészségügyi kihívásokkal szembesülnek. Az innovatív szoftverünk segítségével a páciensek hatékonyan és sikeresen veszik fel a harcot a túlsúllyal szemben, valamint csökkentik az elhízás következményeként kialakuló betegségek kockázatát. A projektünk célja a személyre szabott egészségügyi megoldások nyújtása volt.

Ügyfél
Diavitas
Szolgáltatások
Mobil App
Egészségügy
Weboldal
diavitas.com
Cél
Az AP4 Digital csapatának ebben a projektben a fő cél egy olyan alkalmazás létrehozása volt, amely egy virtuális felületen keresztül összeköti a felhasználókat a személyi edzőkkel és dietetikusokkal. Az általunk fejlesztett alkalmazás kiemelkedő szerepet tölt be a személyre szabott gyógyulási megoldások nyújtásában, különös tekintettel a túlsúly és elhízás kihívásaival szemben.
Megoldás
Ennek a projektnek a keretében létrehoztuk a Diavitas mobilalkalmazást, kiterjesztve azt cross-platformra mind Android, mind iOS rendszerekre. A vizuális elemeket a megbízónktól kaptuk. A fejlesztés során elvégeztük a háttérrendszer és a webes adminisztrációs felület fejlesztését is. Az alkalmazás főbb funkcionalitásai közé tartozik a bejelentkezés/regisztráció, kalkulátorok, sporttevékenység rögzítése, valamint az ételfogyasztás rögzítése és annak összekapcsolása az adminisztrátorokkal. Büszkék vagyunk rá, hogy sikerült egy olyan komplex megoldást létrehoznunk, amely hozzájárul a Diavitas céljaihoz, és biztosítja a felhasználók számára a kényelmes és hatékony használatot mindkét mobilplatformon.
Eredmény
Sikeresen létrehoztunk egy innovatív alkalmazást, amely virtuális környezetben összekapcsolja felhasználóinkat személyi edzőkkel és dietetikusokkal. Ezen megoldásunk segítségével sikeresen támogathatjuk a felhasználókat a túlsúly és elhízás elleni küzdelmükben. Az általunk kifejlesztett adminisztrációs felület lehetővé teszi a szakértők számára, hogy hatékonyan monitorozzák és értékeljék a felhasználók sport- és egészségügyi eredményeit, valamint nyomon kövessék az ételadatokat. A projekt során alkalmazott technológiák: Kotlin, Swift, PHP, Vue.js, Wordpress

Kérdésed van?

Írj nekünk egy üzenetet a projekted részleteivel, vagy keresd kollégáinkat konzultáció miatt akár telefonon is!
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!