AlterGo app

AlterGo alkalmazás: iOS platformra fejlesztett mobiljáték

AlterGo alkalmazás: iOS platformra fejlesztett mobiljáték

Az általunk fejlesztett AlterGo alkalmazás egy izgalmas iOS platformra fejlesztett mobiljáték, melyet szerepjátékos elemekkel gazdagítottunk. Dinamikusan változó történetünkön keresztül vezetjük végig a játékost, miközben különböző feladatokat kell megoldania, amelyeket az alkalmazás többek között lokáció alapján mutathat meg a felhasználónak.

Ügyfél
EN-TAN Kft.
Szolgáltatások
Mobil App Fejlesztés
Mobil játék
Weboldal
Cél
A projektünk fő célja az volt, hogy létrehozzunk egy szórakoztató és interaktív mobiljátékot, amely rendelkezik egyedi történettel, lokáció alapú feladatokkal, valamint egy komplex háttérrendszerrel. Az elkötelezettségünk a valósághű és élvezetes élmény megteremtése iránt vezérelt bennünket, hogy a játékosok részesei lehessenek egy különleges és izgalmas játékélménynek.
Megoldás
A projekt megvalósítása során az AP4 Digital csapata átfogóan foglalkozott a szoftverfejlesztés különböző aspektusaival. A fejlesztés során elkészítettünk egy .NET alapú backend szolgáltatást React adminisztrációs felülettel, illetve egy natív iOS alkalmazást, amely REST API használatával kommunikál a backenddel. A lokáció alapú funkciók beintegrálásával élvezetesebbé tettük a játékmenetet. A funkcionális elemek, mint a Splash képernyő, Intro, bejelentkezés és regisztráció folyamatok kidolgozása, valamint a Home képernyő tervezése optimalizált térképpel, szűrési lehetőségekkel és egyéb elemekkel történt. A játékmenet funkciók részletesen kidolgozottak, beleértve a történet, sorozatok, epizódok kidolgozását, az EVENT funkciókat, inventory és journal kialakítását. Az adminisztrációs felületre külön hangsúlyt fektettünk, magában foglalva a bejelentkezés, regisztráció, felhasználók kezelése és verziókövetés funkcionalitásokat.
Eredmény
Egy olyan alkalmazást kaptunk eredményül, amely egyedi és szórakoztató játékélményt nyújt a felhasználóknak. A lokáció alapú feladatok és a komplex játékmenet révén sikerült elérnünk azt a célt, hogy egy interaktív és izgalmas élményt nyújtsunk a játékosoknak. Az alkalmazásban megvalósított széleskörű funkcionalitások és az egyedi design elemek kiválóan kiemelik az AlterGo-t a csapatunk által tervezett projektek közül. A projekt során alkalmazott technológiák: Swift, .NET, React

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha konzultálni szeretne csapatunkkal, 24 órán belül visszahívjuk!
HÍVJON MOST!